Selecteer een pagina

Wekelijks verse voorraad

Ons aanbod kan snel wijzigen. Door goed en geselecteerd in te kopen ‘vervuilen’ wij onze markt niet met troep. Daardoor kunnen wij onze producten garanderen. In onderstaande overzichten vindt u ons aanbod. Heeft u interesse? Neem dan contact met ons op. Dat kan telefonisch, maar ook via de link onderin de pagina bij de producten. U stuurt daarmee een email en wij nemen daarna zo snel mogelijk contact met u op.

Onderhoud

Onderhoud (periodiek) aan uw materieel is belangrijk voor de conditie van de machines. De onderhoudsmonteurs van Sattler zijn specialisten in hun vak en kennen bijna alle merken machines. Het regulier onderhoud van uw machines is dus in goede handen bij deze monteurs. Wilt u informatie over de mogelijkheden van periodiek onderhoud? Of wilt u extra machines aanmelden bij uw huidige contract? Dat kan door via deze link een bericht te sturen naar ons.

Onderhoudscontracten

Bij Handelsonderneming Sattler kunt u onderhoudscontracten afsluiten voor uw materieel,… Lees meer

Classic parts / oldtimer onderdelen

Ook uw leverancier van classic parts. Dus wilt u van uw oldtimer tractor een juweeltje maken neem gerust Lees meer

Service en onderhoud

Onze servicemonteur kan bij storingen aan bijvoorbeeld uw transportmaterieel, landbouwmachines of gazonmaaier snel reageren. De… Lees meer